BASIC BABE PISZTÁCIA

1 értékelés

Alakítsd át a megjelenésed másodpercek alatt, mert most végre nem kell választanod, hogy dögös vagy elegáns legyél-e! A Basic Babe-bel egyszerre lehetsz mindkettő, és bármelyik személyiséged is ébredt fel ma, ezzel a különleges hámmal mindig stílusosan mutathatod meg a világnak a benned rejlő csodát. Csak rajtad múlik, mikor mivel kombinálod, de tudj róla, hogy ez a hám egy igazi mágus, aki azonnal egy két lábon járó önbizalombombává változtat majd.
Te döntöd el, ki akarsz lenni, és ha csapnál egy univerzális balhét, most megtaláltad hozzá a legmegfelelőbb cinkostársat is. 

Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
55 000 Ft
BASIC BABE PISZTÁCIA
1 értékelés
BASIC BABE  PISZTÁCIA
LIMITED

Termék részletes leírása

A Basic kollekció darabjai kényelmes, puha bőrből készülnek. Ezek a dizájntermékek kizárólag divatkiegészítők. Vigyázz rájuk, és bánj velük ennek megfelelően! Tartsd őket száraz, hűvös helyen, mert a bőr és a víz nincsenek jóban! 

Mosni, áztatni nem szabad. Ha véletlenül vízzel érintkeznek, azonnal töröld le! A sötét színűek befoghatják a náluk világosabb textilt. Ha bőrápoló szert használsz, kizárólag a bőr fajtájának megfelelőt válaszd hozzájuk!
Méretválasztáskor vedd figyelembe, hogy a bőr természeténél fogva nyúlik, és pár centit engedhet majd!
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Hasonló termékek