FEMME FATALE FEKETE-NIKKEL

7 értékelés

Ez a gaz csábító pillanatok alatt ragad majd magával téged is és mindenkit, aki meglátja rajtad. Szavak nélkül hódít, úgy, ahogy majd te is fogsz, mikor viseled. Légy az elérhetetlen díva és a végzet maga is egyszerre! Használd a vonzerőd és a bájad, hogy megteremts mindent, amire vágytál! Hódíts, csábíts, szórakozz egy jót, mert ebben a játékban te kevered a lapokat, és a Femme Fatale-lal nálad lesz az ász is!
Válaszd őt, ha egy kis szenvedélyre vágysz, mert ez az a hám, amellyel mindenkit az ujjaid köré csavarsz majd! 

P.S. #royalflush

Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
85 000 Ft
FEMME FATALE FEKETE-NIKKEL
7 értékelés
femme nikkel 2
JACQUELINE'S FAV
INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES

Termék részletes leírása

A Prémium kollekció darabjai masszív, vastag és tartós bőrből készülnek. Ha vigyázol rájuk, egy életre szóló lehet a szerelem. Ezek a dizájntermékek kizárólag divatkiegészítők, bánj velük ennek megfelelően! Tartsd őket száraz, hűvös helyen, mert a bőr és a víz nincsenek jóban! 

Mosni, áztatni nem szabad. Ha véletlenül vízzel érintkeznek, azonnal töröld le! A sötét színűek befoghatják a náluk világosabb textilt. Ha bőrápoló szert használsz, kizárólag a bőr fajtájának megfelelőt válaszd hozzájuk!
Méretválasztáskor vedd figyelembe, hogy a bőr természeténél fogva nyúlik, és pár centit engedhet majd!

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Hasonló termékek